Notesbøger, fyldepenne og andre kvalitetsprodukter til skrivebordet

 

Spar 35% på Sailor

Udgivet den 11/07/2016

 Sommerpriser på alt fra Sailor ⚓

I 1911 blev den japanske ingeniør Kyoguru Sakata introduceret til fyldepenne af sin ven, en britisk sømand.Fascinationen opstod med det samme, og endte med etableringen af en virksomhed, hvor målet var at skabe verdens bedste skriveinstrumenter. For at ære hans britiske ven blev virksomheden opkaldt efter ham, Sailor. Den dag i dag produceres stadigvæk penne af høj kvalitet - en ægte writers pen.

Se alle produkter fra Sailor her.

Læs mere →

Extra! Extra! Read all about it!

Udgivet den 07/07/2016

En gammel klassiker bragt til live. Gennem flere år er Field Notes blevet spurgt om at lave en klassisk ‘Reporters Notebook’ - et amerikansk ikon, som mange genkender fra film og serier. 

Med hjælp fra John Dickerson, vært på Face the Nation hos CBS, har Field Notes nu udgivet ‘Byline’ som sommerens særudgave for 2016.

Den er perfekt til både på arbejdet og i klasseværelset …eller til en dag ude i marken med vigtige interviews. Spiralringen i toppen ligger fladt bordet, og skulle du vælge at holde den i hånden, så er sideantallet justeret en smule, således at den kan holdes behageligt med én hånd. I omslaget er også en lille lomme til visitkort, kvitteringer eller lignende.

På omslaget er ligeledes printet ‘Power of the Pen’ - en ørn, som holder både en pen og et lyn, det bliver næppe mere cool. En påmindelse om, at meget kan laves på en computer nu til dag, men at det næppe giver samme tilfredsstillelse, som at skrive i hånden.

Læs mere →

Blackwing Vol. 24

Udgivet den 24/05/2016

En hyldest til John Steinbeck - Blackwing 24 er designet i samarbejde med Thomas Steinbeck, der ligesom sin far også er forfatter. Målet har været, at skabe den blyant, som ville have været John Steinbecks foretrukne. 

"Min far foragtede gule blyanter" siger Thomas Steinbeck. "Den skulle være sort. Hele blyanten. Fra top til bund". For at undgå unødvendige distraktioner valgte John Steinbeck derfor mørke blyanter. Thomas forklarer videre om hårdheden "Min fars blyanter havde en fast og skarp spids - de var kirurgisk skarpe, de kunne dissekere en mus".

Blackwing 24 har en ekstra unik fast mine, som passer perfekt til skrivning - den findes ikke i andre Blackwing blyanter. Lidt mere fast end den klassiske 602, og helt ren i udtrykket med sit gennemførte sorte look.

...og hvorfor så 24? Jo, hver morgen spidsede John Steinbeck 24 blyanter, som skulle bruges til dagens skrivearbejde. På én dag kunne forbruget sagtens overstige 100 blyanter, men hver morgen var udgangspunktet 24 blyanter.

Køb Blackwing Vol. 24 her

Læs mere →

Calepino Portfolio

Udgivet den 15/05/2016

Sammen med Bleu de Chauffe, en mindre fransk læderproducent i Aveyron, har Calepino fremstillet deres Portfolio omslag. Fremstillet i tykt naturligt læder kan det indholde op til fire Calepino notesbøger, som nemt indsættes i de dertilhørende elastikbånd. Omslaget lukkes med elastikbånd, der trækkes over hver enkelt hjørne.


Der medfølger tre Calepino notesbøger med enten linieret eller dot grid papir, hvori papiret FSC-certificeret, mens omslaget har fået "Ange Bleu" Eco-label stemplet, og ligeledes lavet af 100% genbrugspapir.

Et sæt der med tiden vil opnå en utrolig flot patina, og pynte på alle skriveborde.

Læs mere →

Brush Pen

Udgivet den 10/05/2016

Skal du bruge en rigtig lækker til f.eks. kaligrafi? Så tag et kig på den nye brush pen fra japanske Craft Design Technology. Med en ny spids lavet af nylon, og sædvanlig fokus på de små detaljer,  så formår Craft Design Technology igen at forene moderne design, teknologisk innovation og traditionelt japansk håndværk.

Læs mere →

 
Tilbage til top