* Fri fragt ved køb fra 750kr. *

Extra! Extra! Read all about it!

En gammel klassiker bragt til live. Gennem flere år er Field Notes blevet spurgt om at lave en klassisk ‘Reporters Notebook’ - et amerikansk ikon, som mange genkender fra film og serier. 

Med hjælp fra John Dickerson, vært på Face the Nation hos CBS, har Field Notes nu udgivet ‘Byline’ som sommerens særudgave for 2016.

Den er perfekt til både på arbejdet og i klasseværelset …eller til en dag ude i marken med vigtige interviews. Spiralringen i toppen ligger fladt bordet, og skulle du vælge at holde den i hånden, så er sideantallet justeret en smule, således at den kan holdes behageligt med én hånd. I omslaget er også en lille lomme til visitkort, kvitteringer eller lignende.

På omslaget er ligeledes printet ‘Power of the Pen’ - en ørn, som holder både en pen og et lyn, det bliver næppe mere cool. En påmindelse om, at meget kan laves på en computer nu til dag, men at det næppe giver samme tilfredsstillelse, som at skrive i hånden.

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Kalendrene for 2023 er lige så stille begyndt at lande i shoppen. Der er begrænset antal, så tøv ikke 🗓️✔️

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@stilografika.dk eller sende os en sms på +45 51222274

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu