Stilografika lukker - 40% på alt!

Extra! Extra! Read all about it!

En gammel klassiker bragt til live. Gennem flere år er Field Notes blevet spurgt om at lave en klassisk ‘Reporters Notebook’ - et amerikansk ikon, som mange genkender fra film og serier. 

Med hjælp fra John Dickerson, vært på Face the Nation hos CBS, har Field Notes nu udgivet ‘Byline’ som sommerens særudgave for 2016.

Den er perfekt til både på arbejdet og i klasseværelset …eller til en dag ude i marken med vigtige interviews. Spiralringen i toppen ligger fladt bordet, og skulle du vælge at holde den i hånden, så er sideantallet justeret en smule, således at den kan holdes behageligt med én hånd. I omslaget er også en lille lomme til visitkort, kvitteringer eller lignende.

På omslaget er ligeledes printet ‘Power of the Pen’ - en ørn, som holder både en pen og et lyn, det bliver næppe mere cool. En påmindelse om, at meget kan laves på en computer nu til dag, men at det næppe giver samme tilfredsstillelse, som at skrive i hånden.

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Stilografika lukker

Missionen da vi startede i 2012 var, at levere kvalitet til skrivebordet. Syv år senere synes vi selv, at missionen er lykkedes, og vi skal nu prøve noget nyt.

Vi lukker med manér, og giver 40% på alle varer - der er begrænset antal, så skynd dig at gøre en god handel.

Tak til vores mange trofaste kunder gennem alle årene.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu