Stilografika lukker - 40% på alt!

Blackwing Vol. 24

En hyldest til John Steinbeck - Blackwing 24 er designet i samarbejde med Thomas Steinbeck, der ligesom sin far også er forfatter. Målet har været, at skabe den blyant, som ville have været John Steinbecks foretrukne. 

"Min far foragtede gule blyanter" siger Thomas Steinbeck. "Den skulle være sort. Hele blyanten. Fra top til bund". For at undgå unødvendige distraktioner valgte John Steinbeck derfor mørke blyanter. Thomas forklarer videre om hårdheden "Min fars blyanter havde en fast og skarp spids - de var kirurgisk skarpe, de kunne dissekere en mus".

Blackwing 24 har en ekstra unik fast mine, som passer perfekt til skrivning - den findes ikke i andre Blackwing blyanter. Lidt mere fast end den klassiske 602, og helt ren i udtrykket med sit gennemførte sorte look.

...og hvorfor så 24? Jo, hver morgen spidsede John Steinbeck 24 blyanter, som skulle bruges til dagens skrivearbejde. På én dag kunne forbruget sagtens overstige 100 blyanter, men hver morgen var udgangspunktet 24 blyanter.

Køb Blackwing Vol. 24 her

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Stilografika lukker

Missionen da vi startede i 2012 var, at levere kvalitet til skrivebordet. Syv år senere synes vi selv, at missionen er lykkedes, og vi skal nu prøve noget nyt.

Vi lukker med manér, og giver 40% på alle varer - der er begrænset antal, så skynd dig at gøre en god handel.

Tak til vores mange trofaste kunder gennem alle årene.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu