Fri fragt ved køb for 750,-

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsesbetingelser er gældende for alle køb foretaget på stilografika.dk, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem Stilografika og køber. Ved afgivelse af ordrer accepteres samtidigt nedenstående handelsesbetingelser.

Fragt og levering
Leveringstiden fra at Stilografika modtager en ordre til afsendelse vil gennemsnitligt være 1-2 dage. Alle ordrer afsendes med Post Danmark, og i de tilfælde, hvor det er muligt sendes track & trace nummer til den mail adresse, der er benyttet i forbindelse med afgivelse af ordren. Ved valg af forsendelsesmetoden "Brev" sendes ordren som almindeligt a-brev, mens ordrer, hvor der er valgt "Pakke" som forsendelsesmetode sendes som en forsikret pakke.

Vi sender til Danmark, Sverige, Norge, Island og Tyskland.

Returret
Varer købt på stilografika.dk er omfattet af 14 dages fuld returret. Varerene skal returneres i intakt emballage samt i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler køber. Gem postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.
Det er nødvendigt at give Stilografika besked om fortrydelse af køb - det er ikke tilstrækkeligt at "afvise" forsendelsen ved modtagelse.

Der hæftes for en eventuel værdiforringelse af varen, der er sket i forbindelse med brug af varen. Værdiforringelsen fastsættes ud fra, hvad den pågældende vare kan indbringe i et videre salg.

Efter returnering og modtagelse hos Stilografika tilbagebetales beløbet senest 14 dage efter, at købet er blevet fortrudt, til det kort der blev benyttet i forbindelse med købet.

Reklamation
Varer købt på stilografika.dk bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Det er købers ansvar at påvise fejlen. Alle varer hos Stilografika er omfattet købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage. Reklamationer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Pris og betaling
Hos Stilografika kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay. Alle priser opgivet på stilografika.dk er inklusiv moms medmindre andet er opgivet.

Privatlivspolitik
De personlige oplysninger som Stilografika modtager i forbindelse med en ordre på stilografika.dk er strengt fortrolige, og vil ikke blive videregivet til andre personer eller virksomheder.

Stilografika / Fehrn ApS (CVR: 41057890)
Baunevænget 74
3480 Fredensborg
Telefon: +45 51 22 22 74
E-mail: kontakt@stilografika.dk

 

Luk

Fri fragt ved køb for 750,-

Har du et spørgsmål, så send os gerne en mail på kontakt@stilografika.dk 📧

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked om nyheder, tips og gode tilbud direkte i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu