Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Regali-Stilografika

Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Du kan online betale med følgende betalingsmuligheder:

  • DK/VISA 
  • Mastercard
  • Mobilepay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hos Regali-Stilografika kan du betale med Mobilepay, Dankort, Visa, Mastercard.  Regali-Stilografika krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Leveringsmuligheder

GLS Privtlevering
GLS pakkeshop
GLS virksomhed aflevering mellem 8-16 på en bemandet adresse

Er bestillingen på 499kr eller derover, er fragten til pakkeshop gratis.

Alle pakker sendes med GLS. Du betaler altid kun 49kr. til pakkeshops (69 kr. til privat levering) til dækning af portoen når du handler hos os. 

Hos Regali-Stilografika bestræber vi os på en hurtig levering. Alle ordrer afsendes indenfor 1 - 3 hverdage. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i feltet under ’bemærkninger’, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til den ønskede dato. Vi er lagerførende i de fleste varer du finder på vores hjemmeside. Men ved bestilling af ekstraordinært mange lærreder og svæverammer i specialmål er der op til 8 – 10 dags levering. Du vil få besked via mail eller telefon. Dog kan det forekomme at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. 

Rettidig levering forudsætter dog at transportfirmaerne vi bruger overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS/Post Danmark/øvrige transportører, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Regali-Stilografika kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS/PostDanmark/øvrige transportører. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Regali-Stilografika naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS eller øvrige transportørers målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Regali-Stilografika tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der leveres ikke til Færøerne og Grønland.

Klage

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@stilografika.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Naevneneshus.dk

Har du bopæl i er andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/od

 

LEVERINGSINFORMATION

Alle pakker sendes med GLS. Du betaler altid kun 49kr til pakkeshops og 69kr til privatlevering til dækning af portoen når du handler hos os uanset mængde pakker din bestilling giver. Ordrer der skal sendes på palle(r) har en anden fragtpris der udregnes ud fra gældende priser hos benyttede fragtselskab. Regali-Stilografika betaler den resterende del af hvad det reelt koster at sende varen. 

Vi tager udgangspunkt i en leveringstid på 1-3 hverdage. Der kan i forbindelse med store handelsdage, eksempelvis Black Friday, opstå situationer der giver længere leveringstid, eller hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsproblemer.

Benytter du dig af julegavekøb i vores webshop, anbefaler vi at du bestiller julegaverne i god tid, ellers kan vi ikke garantere at din ordre når frem til jul. Det vil altid stå på forsiden, hvilken dato det anbefales at handle inden, og her vil DripsCPH altid tage udgangspunkt i det angivet tidspunkt fået af GLS.

Gratis fragt ved køb for over 499 DKK - leveret til Pakkeshop.

Vi bestræber os på en hurtig levering. Hvis du skal bruge varen til en bestemt dato, kan du angive det i feltet "bemærkninger". Vi vil gøre alt, for at få varen til dig i tide. Vi fører de fleste varer, der er på vores hjemmeside. Ved særbestillinger af lærreder og rammer i specialmål vil der være en ekstra leveringstid på 2-3 uger. Det kan dog forekomme, at enkelte varer er udsolgt og dermed har længere leveringstid. I det tilfælde vil vi informere dig hurtigst muligt. Vi forbeholder os retten til trykfejl, tastefejl samt skrivefejl på vores hjemmeside.

Rettidig levering forudsætter dog at transportfirmaerne vi bruger overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS/øvrige transportører, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Regali-Stilografika kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS/øvrige transportører. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Regali-Stilografika naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS eller øvrige transportørers målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Regali-Stilografika tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

 

FORTRYDELSESRET OG VARERETURNERING

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på kontakt@stilografika.dk  eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Julegaver købt i perioden 1. november til 24. december kan byttes frem til 31. januar det følgende år.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, så som speciallavede rammer. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Regali-Stilografika
Nygade 3
1164 København K

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100 DKK.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Regali-Stilografika
Nygade 3
1164 København K
Mail: kontakt@stilografika.dk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

REFUSION

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Kunstkompagniet har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

KLAGE

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@stilografika.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

STANDARDFORTRYDELSEFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: kontakt@stilografika.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift: (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Fortrolighedspolitik ifølge GDPR lovgivning 

Regali-Stilografika ønsker at give vores kunder den bedste service. Derfor tager vi vores ansvar alvorligt når det kommer til beskyttelse af dine personlige oplysninger. Vores fortrolighedspolitik forklarer hvordan vi (Regali-Stilografika) vil indsamle og bruge dine personlige oplysninger.

 Indhold

- Hvilken information indsamler vi om dig

- Hvordan bruger vi informationen om dig

- Markedsføring

- Få adgang til din information og rettelser

- Cookies

- Ændringer i vores fortrolighedspolitik

- Sådan kommer du i kontakt med os

Hvilken information indsamler vi om dig
Vi indsamler information om dig når du handler i vores webshop, samt når du opretter en konto i webshoppen, eller melder dig ind i kundeklubben. Vi indsamler også oplysninger hvis du deltager i konkurrencer på vores sociale medier. Brug af webshoppen bliver indsamlet via cookies. Vi indsamler følgende ved bestilling i webshop: 

  • Email
  • Navn
  • Telefon nr
  • Adresse 

 
Hvordan bruger vi informationen om dig
Vi indsamler informationen om dig til at gennemføre din ordre, administrere din konto, sende kundeklubsbonus, og hvis du tillader det, sende dig e-mails med nyheder, tilbud, ny viden og inspiration vi tænker kunne interessere dig. Vi samarbejder med firmaer der er ansvarlige for at levere visse services på vores vegne. Dette inkluderer optimering af webshoppen, betalingsløsning i webshoppen, fremstilling af specialvarer fra vores leverandører og fragtfirmaer der leverer dine varer fra os. Disse firmaer bruger udelukkende oplysningerne til service for dig, og gemmer ikke oplysningerne efterfølgende.

Regali-Stilografika deler og sælger IKKE dine personlige oplysninger videre til markedsføring.

Markedsføring

Hvis du har takket ja til at modtage nyhedsmails fra os, vil vi sende dig nyhedsmails med information, tilbud, inspiration og viden om produkter der interesserer dig.Når du melder dig ind i kundeklubben vil vi indsamle dine data, inklusiv e-mailadresse, for at du kan få fuld gavn af fordelene i kundeklubben. Dette inkluderer tilbud, nyheder, besked om kundeklubsbonus, særlige arrangementer og lignende.

 Du har ret til at afmelde dig på ethvert tidspunkt, ved at klikke på afmeld nyhedsmail linket nederst i alle vores nyhedsmails.

Få adgang til din information og rettelser
Du har ret til at få en kopi af den information vi har på dig. Hvis du ønsker en kopi bedes du skrive en mail til kontakt@stilografika.dk. Vi ønsker at sikre os at dine personlige informationer er korrekte og opdaterede, derfor kan du til enhver tid bede os rette, eller slette den information du synes er forkert.

Cookies
En cookie er et meget lille stykke information som en hjemmeside lagrer for at gemme og samle basis information. Mange cookies er vigtige for funktionaliteten af vores hjemmeside, for eksempel så du kan gennemføre en ordre, eller oprette en konto. Cookies bruges også til at målrette bestemt indhold til dig, og give dig en bedre og mere effektiv oplevelse i webshoppen.

For mere information læs vores Cookiepolitik

Ændringer i vores fortrolighedspolitik
Vi gennemgår med jævne mellemrum vores fortrolighedspolitik, og vil opdatere denne side hvis der kommer ændringer. Denne fortrolighedspolitik er senet opdateret d. 17. Januar 2024.  

 Sådan kommer du i kontakt med os

  • Skriv en email til: kontakt@stilografika.dk
  • Ring til os på tlf: 70 77 80 20 på hverdage mellem kl 10.00 - 18.00

INFORMATION OM COOKIES PÅ WWW.STILOGRAFIKA.DK

Når man benytter Regali-Stilografika hjemmeside, accepterer man, at vi bruger cookies.

Vi benytter cookies for at optimere vores hjemmeside. Cookies hjælper os med at give vores kunder en god oplevelse. Coockies hjælper med at huske logins, hvad man har i varekurven, om man har besøgt siden før og meget mere, for at gøre siden brugervenlig.

Vi benytter:

Nødvendige Cookies:

Cookies, der er nødvendige for funktionaliteten af siden, som f.eks. hvad der ligger i varekurven.

Indholdet af siden bliver lagret administrativt via Shopify´s CMS Platform. Den anvender cookies som kan genkende en, om f.eks at vide at man er logget ind på siden.

Marketing – anonym tracking tværs over websites:

Cookies, der bliver brugt for at følge besøgende over flere webservices.

Vi benytter Google Analytics for at analysere, hvordan/hvor vores kunder bevæger sig på vores hjemmeside. Coockies samler informationer over kunders trafikdata og IP-adresser.

Afvise eller slette cookies?

Cookies på computeren kan altid afvises og slettes ved at benytte indstillingerne i browseren. Hvor man finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser man bruger (Safari, Chrom, Firefox eller Internet Explorer). OBS! Hvis man sletter cookies fra vores hjemmeside, kan det være at nogle funktioner og services ikke længere er mulige, da cookies skal have tilladelse til at gemme valg på hjemmesiden.

Din indkøbskurv

Du har ingen varer i din indkøbskurv

Fortsæt med at handle her!