Fri fragt ved køb for 750,-

18 gram til forskel

Der findes et overvældende stort udvalg af notesbøger, som ved første øjekast nemt kan forveksles, da lighederne er mange - kvaliteten er dog ikke en dem. 
 
Hos Stilografika er fokus rettet mod kvalitetsprodukter, og vi har derfor valgt at føre notesbøgerne fra franske Rhodia, som især udmærker sig ved at have en meget høj papirkvalitet. En af de mest populære notesbøger på markedet opgiver ikke papirvægt for deres produkter, men kan måles til at være 72 g. Papirvægten i Rhodias Webnotesbooks og Webnotepads er 90 g - altså hele 18 g til forskel! Rhodias høje papirkvalitet kommer især til gode hos dem der skriver med fyldepen, da blækket ikke “siver” igennem papiret. Dette gør, at hver side i notesbogen er brugbar.
 
Rhodia blev stiftet af de to brødre Henri and Robert Vérilhac tilbage i 1932 - navn og logo henviser til brødrernes familierødder fra Rhodos. De to fyrretræer skulle angiveligt repræsentere de to brødre. Rhodia produceres i dag af Clairefontaine i Alsace, og som altid er produktionen fokuseret på høj papirkvalitet og funktionelle detaljer. Rhodia er fast inventar hos arkitekter, designere, forskere og alle andre, som elsker notesbøger af høj kvalitet.

Find vores udvalg af notesbøger og blokke fra Rhodia her

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Fri fragt ved køb for 750,-

Har du et spørgsmål, så send os gerne en mail på kontakt@stilografika.dk 📧

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked om nyheder, tips og gode tilbud direkte i din indbakke.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu